چای سبز، سد بزرگی در برابر حساسیت غذایی

[ad_1]

به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازدیلی میل ، دانشمندان دریافتند که مقادیر زیادی آنتی اکسیدان در چای سبز وجود دارد که سیستم ایمنی بدن را تغییر می دهد و در برابر واکنش های غذایی و نوشیدنی محافظت می کند.

تا حدود 40 درصد چای سبز از باکتری های Flavonifractor plautii – FP و یا به طور اختصار FP ساخته شده است. محققان دریافتند که FP می تواند التهاب و فشار خون را کاهش داده و به تنظیم وزن کمک کند.

و این کار را با سرکوب پاسخ های سیستم ایمنی بدن که در پشت آلرژی غذایی است ، انجام می دهد.

این تحقیق توسط دانشگاهیان دانشگاه شینشو در ناگانو ، منطقه ای از ژاپن انجام شده است زمستان های سختی دارد و به تولید مواد غذایی خود متکی است. این مواد غذایی شامل مواد طبیعی و ترشی های تخمیر شده است.اعتقاد بر این است که بخشی از دلایلی که ناگانو کمترین هزینه را برای مراقبت های پزشکی و بالاترین میزان امید به زندگی در ژاپن دارد، همین مواد غذایی سالم است.

این مطالعه  در ژورنال تخصصی Frontiers in Immunology منتشر شده است. در بخشی از این گزارش آمده است: این احتمال وجود دارد که FP باکتری ها عملکرد بدن را مقابل انواع حساسیت تقویت می کنند و باعث می شود یک فرد بیش از اندازه از تبعات عود شدن حساسیت خود نظیر سرفه و عطسه رنج نبرد.

[ad_2]

Source link