طرز تهیه زیتون پرورده

[ad_1]

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج، زیتون پرورده یکی از چاشنی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که مانند چاشنی هایی مثل ترشی در کنار غذاهای اصلی سرو می شود. زیتون پرورده اصل متعلق به شهرهای شمال کشور مانند گیلان و رودبار است. 

مواد لازم زیتون پرورده

 











زیتون بدون هسته

۵۰۰ گرم

مغز گردو

۳۰۰ گرم

رب انار

۲ پیمانه

پودر نعناع

۱ قاشق غذاخوری

پودر آویشن

۱ قاشق غذاخوری

آبلیمو

۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون

۲ قاشق غذاخوری

دانه انار خشک شده

۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه زیتون پرورده

 

  1. در صورتی که زیتونی که تهیه کرده اید شور یا ترش بود بهتر است آنرا حدود ۱ ساعت درون آب بخیسانید. ( اگر بیش از حد در آب بماند طعم اصلی اش را از دست می دهد ) پس از خیساندن زیتون ، آنرا آبکشی کنید و در یک ظرف مناسب بریزید.
  2. در مرحله بعد رب انار را به همراه آبلیمو به زیتون ها اضافه می کنیم و به خوبی با زیتونها مخلوط می کنیم. گردو را دو بار چرخ می کنیم سپس به زیتون اضافه می کنیم و پس از آن نعناع خشک ، آویشن خشک ، روغن زیتون و دانه انار را اضافه می کنیم.
  3. مواد را باید خیلی خوب مخلوط کنیم تا کاملا یکدست شوند. پس از اینکه مواد را مخلوط کردیم درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شوند سپس به همراه غذا های اصلی سرو می کنیم. اگر بخواهیم رنگ زیتون پرورده روشن تر شود از گردوی بیشتری باید استفاد کنیم.

[ad_2]

Source link