طرز تهیه جوجه اسپایسی

[ad_1]

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،جوجه کباب یکی از رایج ترین و خوشمزه ترین غذاهاییه که اغلب ما تجربه ی خوردن اون رو در پیک نیک ها و دورهمی ها داریم. جوجه کباب معمولا از سینه ی مرغ درست میشه.

مواد لازم جوجه اسپایسی

ماست                                1/4 پیمانه

روغن                                  2 قاشق غذاخوری

سیر                                   2 حبه

تخم گشنیز                          1/2 قاشق چایخوری

زنجبیل رنده شده                  1 قاشق غذاخوری

زیره سبز                             1/2 قاشق چایخوری

زردچوبه                              1/2 قاشق چایخوری

نمک                                  1/2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه                          1/2 قاشق چایخوری

سینه مرغ                           4 عدد یا 8 عدد ران بی استخوان

پیاز خلالی                          1/2 پیمانه

گشنیز خرد شده                  2 قاشق غذاخوری

سماق                               1 قاشق غذاخوری

آبلیمو                                 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه جوجه اسپایسی

  1. سیرها را خرد کنید و به همراه زنجبیل رنده شده، ماست، آب لیمو تازه، روغن، زیره ی سبز، تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل هندی یا پاپریکا داخل کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. پیاز را به شکل خلالی خرد کنید و با سایر مواد ترکیب کنید.
  2.  تکه های مرغ خرد شده را داخل کاسه بریزید و به همراه سایر مواد با هم مخلوط کنید تا مزه دار شوند. روی کاسه را با سلفون و یا کیسه فریزر بپوشانید و آن را به مدت ۱۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مرغ ها کاملا عطر و طعم مواد را به خود بگیرند.
  3. قبل از کباب کردن جوجه ها، به آن ها گشنیز ساطوری و سماق قرمز اضافه کنید. سپس جوجه ها را به سیخ بکشید و به همراه گوجه و فلفل سبز تند کباب کنید.
  4. جوجه اسپایسی را می توانید به همراه برنج یا به شکل پرسی لای نان سرو کنید.

 

[ad_2]

Source link