طرز تهیه اسنک بادمجان

[ad_1]

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک اسنک بادمجان” بسیار لذیذ است و برای زمان هایی که شما میلی به غذا ندارید ولی دوست دارید یک خوردنی جذاب بخورید ایده آل است.

مواد لازم اسنک بادمجان

 










بادمجان متوسط 

:1 عدد

بلغور گندم

:½پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده 

:½ پیمانه

ادویه ایتالیایی 

1 قاشق غذا خوری

مخلوطی از نمک و پودر سیر

:¾ قاشق غذا خوری

تخم مرغ یا جایگزین آن (پودرتخم مرغ

:½ پیمانه

روغن برای سرخ کردن 

به مقدار کافی

 

طرز تهیه اسنک بادمجان

 

بادمجان را پس از شستن و پوست کندن از درازا، به دو قسمت تقسیم کنید. بعد هر نصفه آن را دوباره از درازا به دو قسمت دیگر تقسیم کنید.

بلغور گندم را داخل مخلوط کن خرد کنید تا به تکه های کوچکتر تبدیل شوند.سپس گندم پرک را با پنیر پارمزانِ رنده‎شده و ادویه ایتالیایی و کمی نمک و پودر سیر ترکیب کنید.

در ظرفی دیگر هم تخم مرغ را بشکنید و هم بزنید.

سپس بادنجان را ابتدا در تخم مرغ و بعد در مخلوط گندم بغلطانید، تا به همه جای بادنجان آغشته شوند.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن، کف آن بریزید، بعد بادنجان را داخل روغن ریخته و یک طرف آن را حدود 3 دقیقه سرخ کنید.

وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر آن هم سرخ ‎شود. وقتی بادنجان ها به رنگ طلایی و قهوه ای در آمدند ،آنها را از روغن در بیاورید و به همان صورت داغ با سس مارینارا سرو کنید.

[ad_2]

Source link